Бажання
Перелік бажань порожній
Додавайте товари до переліку бажань. Якщо у Вас вже є перелік бажань, Авторизуйтесь
Кошик
Товар доданий в кошик
Ваш кошик порожній
Ваш кошик порожній. Додавайте товари, що сподобалися, в кошик або авторизуйтесь , якщо додавали товари раніше

Політика конфіденційності

1. Загальні положення.

 

Товариство з обмеженою відповідальністю "КРОШКИ" відповідно до Закону України "Про захист персональних даних" (№ 2297-VI від 10.06.2010) діє як Власник персональних даних. У зв'язку з цим публікуємо дану Політику конфіденційності (далі - Політика), оскільки саме в цій Політиці визначено порядок збору, використання і розкриття інформації, яку Ви надаєте ТОВ "КРОШКИ", використовуючи онлайн - платформу, розташовану за посиланням https: // freshfood. com.ua/.

 

Будь ласка, уважно ознайомтеся з Політикою, тому що саме в ній вказані мета і підстави обробки Ваших персональних даних.

 

Посилання в цій Політиці на ТОВ "КРОШКИ", "ми", "нас", "наш", "нам" означає Власник персональних даних, якого можна ідентифікувати за такою інформацією:

Найменування:

Товариство з обмеженою відповідальністю "Крихітку"

Код:

43607555

Зареєстроване місцезнаходження:

04114, г. Киев, ул. Золочівська, д. 47

Зворотній зв'язок E-mail:

https://freshfood.com.ua/

Телефон

(044) 490-8080

 

Для кращого розуміння Вами умов цієї Політики, будь ласка, ознайомтеся з визначеннями (поняттями), які використовуються в ній, а саме:

 

Власник персональних даних - фізична або юридична особа, яка визначає мету обробки персональних даних, встановлює склад цих даних та процедури їх обробки. Як уже було відзначено вище, Власником Ваших персональних даних є ТОВ « КРОШКИ ».

 

Онлайн-платформа - Веб-сайт, який знаходиться за посиланням https://freshfood.com.ua/, за допомогою якого Ви замовляєте, а ТОВ « КРОШКИ» надає послуги.

 

Обробка - будь-яка дія або сукупність дій, таких як збір, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання і поширення (реалізація, передача), знеособлення, знищення персональних даних, у тому числі з використанням Онлайн-платформи.

 

2. Персональні дані, які обробляються ТОВ " КРОШКИ " підстави такої обробки.

 

Ми починаємо обробляти Ваші персональні дані виключно після ознайомлення Вами з цієї Політикою і наданням згоди на обробку даних. Початком обробки персональних даних є момент натискання кнопки "ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ".

 

2.1. Реєстрація

 

Персональні дані

 

- номер мобільного телефону;

- електронна пошта (email);

- ім'я;

- інформація про населений пункт Вашого перебування;

Підстави обробки

Персональні дані, необхідні для створення вашого особистого профілю на Онлайн-платформі, а саме:

 

в залежності від версії Онлайн-платформи, Ви повинні будете вказати Ваш email, так як на вказаний Вами email буде надходити інформація з підтвердженням реєстрації, в якому буде вказано Ваш логін і пароль. Як правило, при заміні пароля для входу в обліковий запис на Онлайн-платформі Вам не потрібно вказувати будь-які дані, але з огляду на версію Онлайн-платформи, Ви зможете змінити пароль, вказавши email, оскільки саме на email адресу прийде лист - підтвердження такої зміни;

нам необхідна інформація про Ваш імені, оскільки саме на ім'я буде здійснюватися Ваша ідентифікація, а також ми зможемо звертатися до вас по імені, як усно (в телефонній розмові), так і письмово (SMS повідомлення, e-mail повідомлення). Зверніть увагу, що Вам не обов'язково вказувати Ваше повне ім'я (ПІБ);

інформація про населений пункт Вашого проживання (перебування) необхідна нам для того, щоб здійснити подальшу доставку Вашого замовлення.

Одночасно зазначаємо, що факт реєстрації на онлайн-платформі є підтвердженням того, щоб Ви досягли віку дієздатності.

 

2.2. Оформлення замовлення

 

Персональні дані

- адреса доставки;

- номер мобільного телефону;

- банківські реквізити і дані платіжної карти;

- історія замовлень.

Підстави обробки

 

- адреса доставки. Для того, щоб доставити Ваше замовлення, нам необхідна інформація щодо адреси доставки такого замовлення. Зверніть увагу, що адресою доставки замовлення не обов'язково є адреса реєстрації Вашого місця проживання.

- нам необхідно знати Ваш номер мобільного телефону, оскільки під час першого замовлення на цей номер телефону буде дзвонити представник нашої компанії з метою уточнення інформації про замовлення. Ви також можете зазначити резервний номер мобільного телефону, на який ми зможемо до Вас зателефонувати в разі відсутності зв'язку основного номера мобільного телефону;

- ми зберігаємо історію Ваших замовлень тільки з метою підтвердження здійснення операції, як цього вимагає законодавство України. Детально про термін обробки (зберігання) даних вказано в п.4 цієї Політики.

3. Спеціальні категорії персональних даних.

 

3.1. ТОВ « КРОШКИ » і не виконує жодних персональні дані, що стосуються расової або етнічної приналежності, політичних переконань, релігійних або філософських вірувань, членства у професійних спілках. Також ми не здійснюємо обробку генетичних, біометричних даних для цілей Вашої ідентифікації. ТОВ « КРОШКИ » жодним чином не обробляє дані про стан вашого здоров'я.

 

4. Термін обробки персональних даних.

 

4.1. ТОВ " КРОШКИ " обробляє Ваші персональні дані протягом двох років, що відраховуються від останнього оформленого Вами замовлення, в тому числі, який не був виконаний.

 

5. Місце зберігання персональних даних.

 

5.1. ТОВ " КРОШКИ " зберігає Ваші персональні дані по IP 51.68.97.214 і 51.68.107.5

 

6. Кому ми можемо передавати ваші персональні дані?

6.1. З метою належного виконання взятих на себе зобов'язань з надання послуг, ТОВ " КРОШКИ " має передавати Ваші персональні дані третім сторонам, зокрема:

 

6.1.1. Нашим субпідрядникам - партнерам - юридичним та / або фізичним особам - підприємцям, які здійснюють збір, упаковку, доставку Вашого замовлення. Між ТОВ " КРОШКИ " і такими особами укладено угоди, метою яких є дотримання вимог конфіденційності щодо Ваших персональних даних.

 

6.1.2. Нашим субпідрядникам з надання технічних, платіжних та інших складових послуг. Такі субпідрядники не мають повноважень використовувати персональні дані з метою, не пов'язаною з наданням нами послуг Вам, як кінцевим споживачам. Між такими субпідрядниками і нами укладені угоди, метою яких є дотримання вимог конфіденційності Ваших персональних даних.

 

6.1.3. Ми також тісно співпрацюємо з третіми сторонами, які можуть бути одержувачами персональних даних, такими як, наші партнери - соціальні мережі, які можуть забезпечувати Вас послугами зв'язку, наприклад, підключення інформації на Вашому (облікового запису) від їх соціальних мереж в нашій онлайн- платформі;

 

6.1.4. Персональні дані можуть бути передані засновником (-лям) (власникам) ТОВ " КРОШКИ " і / або іншим афілійованим особам.

 

6.1.6. Ми можемо надати відомості про Ваших персональних даних при наявності обґрунтованого і законного запиту від контролюючих органів або судових інстанцій (як українських, так і міжнародних).

 

6.1.7. Ми також можемо передавати продавцю товарів знеособлену інформацію (дані, які не дозволяють ідентифікувати клієнта окремо) у вигляді звітів про покупках товарів, придбаних через онлайн-платформу з метою поліпшення загальної якості та ефективності послуг.

 

7. Технічні та організаційні засоби захисту персональних даних.

 

7.1. Щоб уникнути випадків несанкціонованого доступу до персональних даних, а також неправомірного їх знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення та інших неправомірних дій третіх осіб, ТОВ " КРОШКИ " використовує перевірені технічні засоби захисту передачі і зберігання таких даних.

 

7.2. Ми також приймаємо низку організаційних заходів щодо захисту Ваших персональних даних. Наприклад, з усіма субпідрядниками, особами, контрагентами, які залучені до надання Вам послуг, ми укладаємо угоди, які зобов'язують їх дотримуватися вимог конфіденційності.

 

7.3. ТОВ " КРОШКИ " дотримується принципу мінімізації персональних даних. Ми обробляємо тільки ті персональні дані, які нам необхідні для надання послуг і на обробку яких, Ви надаєте нам свою згоду.

8. Права суб'єктів персональний даних.

 

8.1. Згідно із законодавством України в сфері захисту персональних даних Ви маєте право:

 

8.1.1. знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам (при наявності письмового документа, що підтверджує повноваження цієї особи), крім випадків, встановлених законом;

 

8.1.2. отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані.

 

8.1.3. на доступ до своїх персональних даних;

 

8.1.4. отримувати не пізніше ніж за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, обробляються чи зберігаються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

 

8.1.5. пред'являти вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

 

8.1.6. пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником і розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

 

8.1.7. на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

 

8.1.8. звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду;

 

8.1.9. застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

 

8.1.10. вносити застереження про обмеження права на обробку своїх персональних даних при наданні згоди;

 

8.1.11. відкликати згоду на обробку персональних даних;

 

8.1.12. знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

 

8.1.13. на захист від автоматизованого рішення, яке має для Вас правові наслідки.

 

8.2. Просимо Вас звернути увагу на те, що реалізувати права, визначені у підпунктах 8.1.2., 8.1.4., 8.1.5., 8.1.6., 8.1.10., 8.1.11., 8.1.12 цього розділу, ви можете шляхом направлення запиту, листи, застереження чи іншого повідомлення в довільній формі на електронну адресу https://freshfood.com.ua/. Важливо, що анонімні листи, запити та інші звернення не розглядаються. Щоб уникнути випадків шахрайства представник ТОВ " КРОШКИ " має право витребувати у Вас документи (скан-копії таких документів), що підтверджують Вашу особу.

 

8.3. ТОВ " КРОШКИ " доводить до Вашого відома, що компетентним органом із захисту персональних даних в Україні є Уповноважений Верховної Ради України з прав людини, до якого Ви можете звернутися, якщо вважаєте, що були порушені Ваші права у відносинах, пов'язаних з обробкою персональних даних.

 

9. Набуття чинності цією політики і порядок внесення змін.

 

9.1. Справжня Політика набирає чинності з дня її опублікування.

 

9.2. ТОВ " КРОШКИ " має право вносити зміни і доповнення до даної Політику.

 

9.3. У разі, якщо Ви не згодні з будь-якими змінами умов цієї Політики, Ви зобов'язані припинити використання Онлайн-платформи. Факт продовження використання Онлайн-платформи після внесення змін трактується як згода з прийнятими змінами та / або доповненнями.